Denna pizza är inte som den du kanske är van vid.
Istället för den klassiska pizzan med tomatsås och ost gör vi goda röror som är helt växtbaserade.
Detta toppas med färska grönsaker och ibland också förädlade produkter. En pizza kanske aldrig kommer igen då vi utgår från vad vi har hemma. Om det är något som måste ätas upp innan det är för sent eller något vi har mycket av. Allt för att minska matavfallet. Lite som en zero waste måltid.

Allt lagas från grunden och vi använder oss uteslutande av råvaror som inte är besprutade och tillsatta några konstiga ämnen. Surdegen har vi gjort själv och bakar pizzan på den.

Vi satsar på ekologiskt, närodlat samt svenskt i fallande ordning och i sista hand ekologiskt importerat. Så beroende på vår egen skörd, vad lokala odlare och säsongen har att erbjuda väljer vi det bästa vi kan hitta.
Det gör att vi bakar dessa surdegspizzor endast några gånger varje år.

Vi bakar pizzorna med kärlek och omtanke för dig och naturen.

Vågar du testa en pizza som bryter mot normen…

Surdegspizzan görs i tre varianter, serveras skuren i bitar och ert sällskap delar dem med varandra. Vi kommer ut med pizzorna allt eftersom ni äter och när ni smakat alla tre blir ni erbjuden att välja vilken smak ni vill ha på nästa. Vi gör på detta vis både för att ni får uppleva en smak i taget och för att minska på matsvinnet.

På bordet finns extra tillbehör och sallad att toppa sin pizza med. Om så önskas kan ni också få höra om Linda-Maries väg till att Ekogården skapades, då säger ni till om det vid bokningen.


En del av vår vision är att kunna erbjuda ren mat till dig. Mat som gynnar mångfald, mat som håller våra jordar levande och mat som är oraffinerad och ren från tillsatser som konstiga e-ämnen och konstgjorda aromer. Och med de i tankarna skapades denna surdegspizza.


Vi tar emot sällskap på minst 6-8 personer, det kostar 225kr/ person och då ingår surdegspizza, tillbehör, 1 dryck, kaffe eller te och något sött till det.

Kolla in under kommande evenemang och boka när det finns ledigt.