Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Surdegpizza- en upplevelse utöver det vanliga BOKAD

6 november, 2020 @ 17:30 - 19:00

Samlas en kväll för att umgås och uppleva smakerna av en inte så vanlig pizza. En lite mindre men tjockare pizza än vad du är van vid.

Understa lagret består av tex. grönsaks- och bönröror istället för det klassiska med tomatsås och ost. Toppas med mer grönsaker, örter och annat gott .
Allt lagas från grunden och använder oss uteslutande av råvaror som inte är besprutade och tillsatta några konstiga ämnen. Surdegen har vi gjort själva och bakar pizzan på den.

Vi satsar på ekologiskt, närodlat samt svenskt i fallande ordning och i sista hand ekologiskt importerat. Så beroende på vår egen skörd, vad lokala odlare och säsongen har att erbjuda väljer vi det bästa vi kan hitta. Det gör att vi bakar dessa endast några gånger varje år. Vi bakar pizzorna med kärlek och omtanke för dig och naturen.          Mer smaskig information hittar du här..    

Hur många guldpengar kostar det..

Vi tar emot sällskap på minst 6-8 personer, du betalar 225kr/ person och då ingår surdegspizza, tillbehör, 1 dryck, kaffe eller te och något sött till det samt eventuellt föredrag.

Skicka bokningsförfrågan genom att maila oss, ekogardeniskrike@outlook.com

Välkommen!

 

 

Detaljer

Datum:
6 november, 2020
Tid:
17:30 - 19:00
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Ekogården i Skrike
Telefon:
070 668 42 02
E-post:
ekogardeniskrike@outlook.com

Plats

Gårdshuset, Ekogården i Skrike
Skrike 202
Bjästa, 89392
+ Google Map
Telefon:
0706684202